Maskinforum

Butiken med hyrbara maskiner och alla typer av däck

bildäck

Behöver du nya däck till bilen, motorcykeln eller kanske skottkärran? Eller är du i behov av en maskin eller ett släp? Isåfall kan du ta dig till Åströms Sanda, en butik i närheten av Sanda och Visby på Gotland som säljer bildäck och bildelar, och som erbjuder uthyrning av släp, fordon och maskiner. Det är garanterat att du kommer få bra priser, snabb service och hjälp av en väldigt erfaren personal.

Enormt utbud av däck

I deras butik finns det högkvalitativa vinterdäck och sommardäck till flera olika fordon och från flera olika varumärken, vilket betyder att du har många alternativ att välja på för att du garanterat ska kunna hitta det som är rätt till dig och ditt fordon. Om det skulle hända att du har punktering så erbjuds det också slangar och punkterings-kit, som de gärna hjälper dig med att använda om du inte har så mycket erfarenhet själv.

Alla typer av batterier

Ibland behöver man nya batterier till fordonet för att det ska fungera på bästa möjliga sätt, och det kan vara svårt att hitta sådana som passar just ditt fordon samtidigt som de är högkvalitativa och inte alldeles för dyra. I Åströms Sandas utbud finns det alla möjliga typer av batterier till olika fordon, som t.ex bilbatterier, lastbilsbatterier, motorcykelbatterier, traktorbatterier och ännu mer!

Uthyrning av lastbil, släp och maskiner

Om du skulle behöva lite extra utrymme till att transportera något så erbjuder de uthyrning av släpkärra, och om du skulle behöva ännu mer utrymme kan du också hyra en lastbil. De erbjuder även uthyrning av maskiner som t.ex minigrävare, minidumpers och lite annat. 

Besök den fysiska butiken eller Astromssanda.se för att ta en titt!