Maskinforum

Gå en truckförarutbildning

För dig som funderar på att ta truckkörkort finns Truckutbildarna här för dig, ett företag som erbjuder prisvärda truckförarutbildningar för privatpersoner och andra företag inom logistik-, lager- och terminalbranschen. Hos Truckutbildarna kan du ta truckförarbevis A, B, C, och D samt delta i horisontella och lyftande utbildningar, men vi fokuserar främst på A och B eftersom det är det mest efterfrågade i branschen. Våra tränare är givetvis certifierade, har kapaciteten för alla typer av truckar och har lång erfarenhet av logistik, lager och transporter. För privatpersoner erbjuds regelbundna kurser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Karlstad, Västerås, Linköping, Scala, Jönköping och Borås.

Alla utbildning passar ditt företag och vill du utbilda ett större team från personalen kan vi komma till dig och hålla kurser på plats. Företagets utbildningar finns över hela landet. Annars är det mycket möjligt att boka någon av våra utbildningar för privatpersoner hos oss.

All vår utbildning följer läroplanen för truck (TLP10) som innehåller riktlinjer uppsatta av Arbetsmiljöverket, maskinleverantören, Transportstyrelsens yrkes- och arbetsmiljönämnd (TYA) och Atlet. Huvudsyftet med vår truckutbildning är att ge kursdeltagarna säkerhetskunskap om användningen av truckar. Du bokar enkelt på hemsidan.

Truckkörkort A inkluderar låglyftande truckar, ledade staplare och låglyftande truckar. Truck B omfattar alla truckar i A samt motviktstruckar, höglyftstruckar, push-lifttruckar, höglyftande pickuptruckar, smalgångstruckar och fyrvägstruckar. Andra kurser som erbjuds är sidoträning och lyftträning för mobila arbetsplattformar, hissar och saxliftar. Traversutbildning är teoretisk och praktisk träning i lyft och säkerhet. Denna kurs följer SS-ISO 9926-1.