Maskinforum

Skärgårdstransport av dina fordon med fraktbåt

Skärgårdstransporter i Stockholms skärgård är att föredra, om du exempelvis fått ett uppdrag i skärgården som kräver fraktbåt. Uppdraget kanske kräver att du behöver använda dig av en rejäl lastbåt för att få ut maskiner till en skärgårdsö? Har kunden ett större projekt där transporter inte går att lösa från en vanlig båt. Du kanske behöver du kunna lasta av med kranbåt från fraktbåten till en brygga eller klippa.

Att själv utföra vissa moment på sjö och hav kan skapa skador på dina maskiner och fordon. Anlitar du en expert på området kan du snabbt få hjälp med att lösa din fraktsituation med öfrakten. Du kan enkelt ta en båttaxi eller sjötaxi ut till ön och samtidigt unna dig lite ledig tid innan du påbörjar projektet, och njuta av den underbara skärgården.

Sjötransporter med smidig fraktbåt eller lastbåt

Att välja sjötransporter i Stockholms skärgård med exempelvis erfarna Skärgårdsjouren kommer spara dig både tid och energi. Du kan få hjälp med sjötransport från Österåker, Vaxholm och större delen av Mälaren.

Du kan på så sätt enkelt även hjälpa kunden med att arrangera en skärgårdsflytt med en smidig flyttbåt i skärgården. Du kanske behöver återvinna materialet efter arbetet på kundens skärgårdsvilla och då kan en tjänst som underlättar återvinning på havet eller återvinning på sjön komma väl till pass. Går någon maskin sönder kan du även boka ett kustbud med reservdelarna du behöver för dina projekt.