Maskinforum

Snabba läkarintyg och hälsobedömningar

Är du i behov av att snabbt få ett läkarintyg i handen? Läkarintyg Direkt i Stockholm hjälper dig med detta och du kan känna dig säker med att du alltid får korrekta och giltiga papper! Läkarintyg Direkt är specialister inom hälsobedömningar för olika typer av körkort som exempelvis läkarintyg för taxi i Stockholm och buss.

Vid läkarbesöket ingår det alltid en grundläggande hälsoundersökning av hjärta, lungor och blodtryck. Vid behov kan undersökningen kompletteras med både blod-och urinprov. Tack vare ett nära samarbete med flera provstationer över hela Stockholm kan du välja vilken som passar dig bäst.

Läkarintyg Direkt hjälper dig med läkarintyget ifall du ska förnya eller ta körkort för lastbil, taxi, buss, sjöfart, tåg och många fler. Vi gör en grundläggande hälsoundersökning av din medicinska historia, samt ett syntest och frågor kring narkotika och alkohol. För att börja köra taxi, buss eller lastbil kräver transportstyrelsen ett läkarintyg för lastbil i Stockholm, buss eller taxi för att bevilja tillstånd. Läkarintyg Direkt hjälper dig med detta och ser till att du får intyget direkt i handen så att du snabbt kan sätta ingång med din utbildning eller förnyelse av körkortet. Läkarintyg Direkt har öppet på helger för dig som inte kan komma på arbetstid. Glöm inte ta med dig glasögon (om du använder det), en lista med dina mediciner (om du tar det) och din legitimation.

Välkommen till Läkarintyg Direkt!